Welke rechten heb ik als interim?

Je hebt als uitzendkracht dezelfde rechten als een vaste medewerker van de werkgever bij wie je aan de slag gaat. Je bouwt vakantierechten, een eindejaarspremie en pensioenrechten op.

Hoe kan ik me kandidaat stellen als nanny?

Dit kan gemakkelijk door te solliciteren via onze vacaturepagina, door het formulier in te vullen op de word-martha pagina, door ons op te bellen op 078/48.71.40 of door te mailen naar info@martha.be.

Word ik begeleid als nanny bij Martha?

Zeker, team Martha zorgt voor persoonlijke begeleiding doorheen elke stap van het proces. Deze persoonlijke begeleiding wordt aangevuld met handige tools zoals een onthaalboekje, video-tutorials en blogberichten.

Wat als er geen gezinnen beschikbaar zijn?

Geen zorgen, er komen op regelmatige basis nieuwe gezinnen bij over heel Vlaanderen. Hiernaast gaan we proactief op zoek naar jouw ideale gezin door verschillende marketingacties uit te voeren.

Hoelang kan ik als nanny werken?

Er staat geen limiet op de bijverdienste als nanny. De bedoeling is om zo lang mogelijk in dienst te blijven bij hetzelfde gezin. Dit tot de kinderen groot genoeg zijn of je diensten niet meer nodig zijn. Team Martha voorziet in dit geval tijdig een nieuw gezin om bij aan de slag te gaan.

Is er een opleiding voorzien als nanny?

Ja, Martha voorziet opleidingen op regelmatige basis. De opleidingen zijn vrijwillig bij te wonen door de huidige nanny’s en bestaan uit verschillende niveaus (basis tot geavanceerd).

Kan ik mij eigen gezin kiezen?

Ja, team Martha gaat op zoek naar een gezin uit jouw buurt. Indien er zich meerdere gezinnen in jouw regio bevinden, zal je van elk gezin een profielschets ontvangen. Jij kan dan zelf kiezen welk gezin je graag beter wil leren kennen.

Hoeveel uren per week kan ik werken?

Als nanny bij Martha werk je minimaal 13 uur per week. Het aantal uren is afhankelijk van gezin tot gezin en kan oplopen tot een fulltime uurrooster. Grotendeels gaat het over deeltijdse tewerkstellingen.