Hoe kan ik Martha bereiken?

Je kan bellen naar 078/48.71.40, je kan ons ook contacteren via het chatvenster op de website, via Facebook Messenger of via mail: info@martha.be.

Wat bij dringende vragen?

Bij dringende vragen kan je het beste bellen naar 078.48.71.40 of contact opnemen met je contactpersoon bij Martha.

Kan ik een job als nanny combineren met mijn uitkering?

Natuurlijk, maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Je doet het best even navraag bij de juiste uitkeringsinstantie: Ziekte-uitkering: bij je ziekenfonds Werkloosheidsuitkering: bij je vakbond of de Hulpkas voor Werkloosheid Wij zoeken dan samen een oplossing die niet nadelig is voor jouw specifieke situatie. Zo kan je werken zonder zorgen!

Wanneer kan ik mijn loon verwachten?

Jouw loon wordt de laatste woensdag van de maand gestort of ten laatste de eerste woensdag van de nieuwe maand. Geef daarom tegen het einde van de maand jouw gepresteerde uren door via mail aan prestaties@martha.be. Vergeetachtig? Geen probleem, we sturen jou elke maand een vriendelijke herinnering zodat je deze tijdig kan doorgeven.

Kan ik mijn uurrooster aanpassen?

Ja, jouw uurrooster kan in overleg met het gezin en Martha aangepast worden. Houd er wel rekening mee dat je niet minder dan 13 uur per week kan werken.

Wat houdt een kilometervergoeding precies in?

Als nanny heb je recht op een kilometervergoeding van €0,3707 per kilometer. Meer specifiek gaat dit om alle kilometers die je aflegt van en naar het gezin en alle werk-gerelateerde verplaatsingen tussendoor, zoals het halen van boodschappen en het brengen van de kinderen naar de bijles of hobby.

Wat doe ik wanneer mijn uren afwijken van mijn vast uurrooster?

Indien er afwijkingen zijn van het vastgelegde uurrooster dien je dit op voorhand door te geven via mail aan prestaties@martha.be zodat het contract kan aangepast worden. Wijken je uren achteraf nog af? Dan geeft je dit op het einde van de maand door zodat je verloning kan aangepast worden.

Wie houdt mijn gepresteerde uren bij?

Bij opstart spreek je af met het gezin wie de gepresteerde uren bijhoudt. Dit kan gedaan worden door de nanny of het gezin. Ook hier kan het heen-en-weer boekje een hulpmiddel zijn. Op het einde van de maand geeft of het gezin of de nanny de gepresteerde uren door aan prestaties@martha.be.