Nanny worden, écht iets voor jou!

Ben jij gek op kinderen of zoek je een leuke bijverdienste in jouw regio? Het kan als Martha nanny! Ervaring met kinderen en motivatie op lange termijn? Dan ben jij de ideale Martha!

“Dankzij de Martha test weet ik het 100% zeker:   Ik ben de ideale nanny!”

Sarah Desmet

Schuilt er een échte Martha in jou? Doe nu de Martha test!

Een dag in het leven van Martha

 

Je staat in voor de naschoolse opvang bij één gezin thuis binnen je eigen regio. Dit vooral op schoolavonden en woensdagnamiddag.

Je haalt de kinderen af van school of crèche en zorgt voor hen tot de ouders thuiskomen.

Via Martha wordt alles correct geregeld. Je bent dus officieel ingeschreven, correct betaald en goed verzekerd.


 

 

Aan de schoolpoort

15u50: Je staat paraat aan de schoolpoort. Boris (8j.) komt vol enthousiasme aangerend. Hop naar de crèche waar Olivia (2j.) nog druk aan het spelen is. “Ga je mee met Martha?” Olivia veert recht.

 

Tijd voor een vieruurtje

16u15: Martha, Boris en Olivia zijn thuis gesetteld. Martha heeft een heerlijk en gezond vieruurtje voorzien: aardbeien met een snuifje bloemsuiker. Smullen maar!

 

Beetje huiswerk

16u45: Terwijl Olivia met haar poppen speelt, helpt Martha waar nodig bij het huiswerk van Boris. “Marthaaaa, doe ik het goed?” Alles is netjes ingevuld. Doe zo verder, Boris!

 

Plezier maken

17u: Samen spelletjes spelen! Martha haalt de favoriet uit van Boris en Olivia: Jenga! Boris is heel competitief en Olivia lacht het uit als de toren naar beneden dondert. “Nog ’s Martha, nog ‘s!”

 

Papa komt thuis

17u45: Ring riiiiing. Wie komt vandaag als eerste thuis? ’t Is papa! “En Boris, hoe was je dag?” – “Echt super papa, we hebben aardbeien gegeten en ik heb 3x gewonnen met Jenga!”

Een échte Martha nanny

Heeft een warm moederhart en een natuurlijke flair om met kinderen om te gaan. Vink je onderstaande karakteristieken moeiteloos af? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Je wil deeltijds aan de slag

Je werkt voor één vast gezin in een rooster van minimaal 13 uur per week, op lange termijn.

Je bent zorgzaam

Je weet dat kinderen in de eerste plaats een warm nest en veel zorg nodig hebben.

Je voelt je thuis in elk huis

Je bent flexibel, neemt graag initiatief en kan een lekker potje koken. 

Je beschikt over een eigen wagen

Met je eigen wagen haal je makkelijk de kinderen op van school.

Nanny's gezocht!

Zin om de uitdaging als nanny aan te gaan? Maak kennis met onze huidige gezinnen en solliciteer gemakkelijk voor jouw favoriete gezin!

Heb je interesse?

Wil je graag meer informatie ontvangen over de job als nanny, onze manier van werken en de openstaande vacatures? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.